Powrót do fotoreportażu
Zapraszamy do obejrzenia tegorocznych Stołów Wigilijnych!
Grand Prix 2012 - Koło Gospodyń Wiejskich Rzyki






I Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Głębowice






II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Świnna Poręba






II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Gierałtowice






II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Gierałtowiczki






II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Zagórnik



Karp marynowany w czerwonym winie - KGW Zagórnik (to potrawa na talerzu na powyższym zdjęciu - w lewym dolnym rogu.
Wyfiletować karpia, pokroić w poprzek włókien w cieniutkie plastry. Marynata. Siekamy bardzo drobniutko cebulę, koperek, 2 szklanki czerwonego, wytrawnego wina, dwie łyżki czerwonego octu winnego, sok z jednej cytryny, pieprz zielony marynowany, sól i zykły pieprz do smaku, pół szklanki oleju. Do marynaty wkładamy filety z karpia - surowe. Marynować dobę.
I D E A L N Y !!! Nowy, wspaniały smak!



III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Frydrychowice






III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Przybradz






III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Roczyny






III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Sułkowice Bolęcina






III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Targanice Górne






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Andrychów






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Brzezinka






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Inwałd






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Iwanowice





Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Mucharz






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Nidek






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Sułkowice Łęg






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Targanice Dolne






Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Wieprz








Jarosław Skupień