Powrót do fotoreportażu
Zapraszamy do obejrzenia tegorocznych Stołów Wigilijnych!
Grand Prix 2012 - Koło Gospodyń Wiejskich Rzyki
I Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Głębowice
II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Świnna Poręba
II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Gierałtowice
II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Gierałtowiczki
II Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Zagórnik
Karp marynowany w czerwonym winie - KGW Zagórnik (to potrawa na talerzu na powyższym zdjęciu - w lewym dolnym rogu.
Wyfiletować karpia, pokroić w poprzek włókien w cieniutkie plastry. Marynata. Siekamy bardzo drobniutko cebulę, koperek, 2 szklanki czerwonego, wytrawnego wina, dwie łyżki czerwonego octu winnego, sok z jednej cytryny, pieprz zielony marynowany, sól i zykły pieprz do smaku, pół szklanki oleju. Do marynaty wkładamy filety z karpia - surowe. Marynować dobę.
I D E A L N Y !!! Nowy, wspaniały smak!
III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Frydrychowice
III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Przybradz
III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Roczyny
III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Sułkowice Bolęcina
III Miejsce Koło Gospodyń Wiejskich Targanice Górne
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Andrychów
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Brzezinka
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Inwałd
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Iwanowice
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Mucharz
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Nidek
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Sułkowice Łęg
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Targanice Dolne
Wyróżnienie Koło Gospodyń Wiejskich Wieprz
Jarosław Skupień